Жена твърди, че на 10 метра от кръстовището, на което бе блъснат

...
Жена твърди, че на 10 метра от кръстовището, на което бе блъснат
Коментари Харесай

Гонки и дрифтове на 10 метра от кръстовището, на което загина Милен Цветков

Жена твърди, че на 10 метра от кръстовището, на което бе блъснат и погубен журналистът Милен Цветков, се провеждат гонки и дрифтове.

Вида Петрова написа в обществената мрежа Фейсбук, че живущите по протежението на ул. " Сребърна " и бул. " Черни връх " са подложени на непрекъснат тормоз от ръмжене на коли - това е придружено от дрифтове, гонки и мощна музика.

" Твърде доста се понасям това състояние. За незапознатите, източникът на всичко е заведение на ул.  " Сребърна 2Б ", където се събират. Мястото е на 10 метра от кръстовището, където стана случая с Милен Цветков, с сходен водач, млад с мощен автомобил и с възприятие на недостижимост ", написа тя.

Жената твърди, че неведнъж са подавани сигнали към тел. 122 за протичащото се, но без резултат.

" Никой не откри решение на казуса, дори по-лошо – органите на реда се вършат, че не съществува. Спокойно може да се каже, че 90% от колите, които минават през " Сребърна " и " Черни връх " с ужасяващ звук и скорост над 100 км/ч, могат да бъдат открити всяка вечер пред същото това заведение до ранни зори. Това са младежи на по 18-20 години с мощни коли, които нямат никаква просвета, нито мярка. За тях не съществуват пешеходни пътеки или червени светофари. Те са опасност за всички нас, било то като пешеходци или водачи ", отбелязва тя.

Вида споделя още, че е въпрос на време да се случи следващата покруса по тези сектори.

" Затова е време да се вземат ограничения с внасяне на групова тъжба до общината и 4-то РПУ и да се изиска лимитирано работно време до 23:00 часа (към сегашния миг работи денонощно). Ограниченото работно време няма да ги събира там, надлежно минаващите шумно и с висока скорост коли доста ще намалеят. В клиповете по-долу сами ще се убедите.

Ще се радваме повече хора да откликнат на апела и да дойдат да подпишат груповата тъжба. Ще ни намерите на входа на Южен парк откъм ул. " Козяк ". Днес ще бъдем там от 13:00 до 17:00 часа.

Да се подават тъжби има смисъл! Особено в случай че е наранено естественото живеене на няколко квартала поради купчина идиоти. Жилището на всеки човек е неговата цитадела, дано си го запазим такова. Всеки има право на мира, тишина и естествен сън. И в случай че се замислим - през днешния ден може да лишават спокойствието и съня ни, само че на следващия ден и живота ни.

Можете да пуснете тъжба също в контактния център на общината или да подкрепите нашата. (входящ номер ще бъде в допълнение възложен, както и линк към уеб страницата на общината).

Предварително благодарим на всички, които ще откликнат. Тези от вас, които не са наранени, само че въпреки всичко желаят да ни поддържат, ще им бъдем признателни ", приключва обявата си тя.

Вида Петрова е прикрепила към поста си следните видеоклипове:





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР